Beste cactusliefhebbers, The Cactus Shop is permanent gesloten. De website is nog wel beschikbaar om te zoeken naar plantinformatie.

VERZENDBELEID

Uw planten verzenden

DeCactusWinkel zorgt voor de verzending van uw nieuw bestelde cactus. We horen je denken, hoe stuur je zo’n stekelige, met soms onmogelijke vormen om in te pakken, maar ook kwetsbare cactus?

De cactussen worden verzonden in stevige kartonnen dozen en worden door een pakketbezorger bij je thuis bezorgd. In principe zoals elke andere online bestelling. De cactussen worden inclusief aarde en plastic potten verzonden zodat je niet meteen thuis hoeft te gaan verpotten. Uw pakket verlaat onze kas en u ontvangt een e-mail met de traceerinformatie van het pakket.

Dan is er het gevaar van een ruggevecht tussen de cactussen als je er meerdere hebt besteld en ze bij elkaar in de kartonnen doos zitten. Om te voorkomen dat de cactussen elkaar beschadigen, worden de cactussen verpakt in krantenpapier of soms in plastic noppenfolie. De stekels van een cactus komen hier niet doorheen, wat erg handig is!

Hierna worden de cactussen in de box gevuld met schuimballen of plastic luchtkussens zodat ze niet heen en weer schudden in de box en beschermd zijn voor transport tijdens de reis naar je bestemming.

Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan met de verzending en uw planten, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons en wij lossen het op!

 

Verzendkosten

€ 4,99 in Nederland. Gratis verzending vanaf 50€

€ 7,50 in Belgie. Gratis verzending vanaf 70€

 

Levertijden

Zodra we je betaling hebben ontvangen, zullen we je bestelling binnen 2-3 werkdagen verwerken en verzenden, behalve in het weekend en op feestdagen.

 

Levering van uw cactussen

Je ontvangt van DeCactusWinkel een bericht met een track & trace code wanneer de bestelling wordt verzonden. Bestellingen in Nederland en België worden binnen 3 werkdagen bezorgd.

 

Vertraagde levertijden

Product is niet op voorraad
Mocht de cactus, pot of ander accessoire niet op tijd leverbaar zijn, dan neem ik contact met je op met de cactus. We zullen een latere leverdatum voorstellen, je geld terugstorten of een alternatief aanbieden.

 

Drukke pakketbezorgservice

Door een bepaalde gebeurtenis kunnen de levertijden vertraging oplopen en langer duren dan normaal. DeCactusWinkel is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport van DPD en haar partnerbedrijven.

 

Nachtvorst

De meeste cactussen kunnen niet tegen nachtvorst. Als er nachtvorst wordt voorspeld, stellen we de bestelling uit totdat de weersomstandigheden het toelaten om cactussen te verzenden. Wil je de cactussen toch? U kunt contact met ons opnemen en wij verzenden ze op eigen risico. We verpakken ze in aluminiumfolie en bubbelplastic voor temperatuurbescherming.

De waardering van decactuswinkel.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 135 reviews.