Beste cactusliefhebbers, The Cactus Shop is permanent gesloten. De website is nog wel beschikbaar om te zoeken naar plantinformatie.

Stetsonia Coryne 17cm

19,95

Koop je Stetsonia Coryne in pot van ∅ 17 cm.

De hoogte van de cactus is 40-45 cm.

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en €70 in België

Bestel voor €20 en krijg een GRATIS minicactus

Tevreden? Deel onze planten op social media!

Afkomst: Bolivia, Paraguay en Argentinië.

De Stetsonia Coryne, de enige soort van het geslacht Stetsonia, is een grote, zuilvormige cactus die 3-10 meter hoog wordt en één van de meest opvallende kenmerken is van hete woestijngebieden in Argentinië. In grote lijnen lijken de planten enigszins op de veel vertakte Polaskia chichipe en Polaskia chende van de Valle de Tehuacan in Mexico. Het is een van de beroemdste cactussen vanwege de stekels die de stam bedekken en zou een interessante en opvallende plant moeten blijken te zijn voor de gespecialiseerde verzamelaar en voor degenen die een ietwat andere plant willen.

VERZORGING:

  Verlichting: Volle zon, halfschaduw.

Geef 1x keer per 2 weken water in de lente en zomer. De aarde moet volledig droog zijn voordat je weer water geeft. In de winter beschermen tegen lage temperaturen en geef zo min mogelijk water.

  Het is niet nodig om deze planten te bemesten. Wil je een plant met superkrachten? Bemest je plant een keer per maand in de lente met een specifieke voeding voor cactussen.

Wil je meer uitgebreide informatie over de Stetsonia Coryne? Klik dan hier.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stetsonia Coryne 17cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *