Beste cactusliefhebbers, The Cactus Shop is permanent gesloten. De website is nog wel beschikbaar om te zoeken naar plantinformatie.

RETOURBELEID

Voor het retourneren of terugroepen van bestelde producten maken we onderscheid tussen planten en andere producten zoals potten. Je planten retourneren is niet mogelijk omdat deze producten kunnen bederven binnen de wettelijke 14 dagen bedenktijd. Al onze cactussen, vetplanten en andere planten zijn inbegrepen. Omdat niet kan worden gegarandeerd dat deze planten door de koper goed zijn verzorgd, kunnen ze niet worden geretourneerd. Bij DeCactusWinkel worden alle planten gecontroleerd op kwaliteit. Wij leveren uitsluitend 100% kwaliteitsproducten. Bent u van mening dat u een plant heeft ontvangen die niet aan de kwaliteitseisen voldoet, neem dan contact met ons op. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing.

Heeft uw cactus een ziekte opgelopen? Wordt de cactus minder mooi? Gaat de cactus helemaal dood? Grote kans dat je cactus niet op de goede plek staat of niet de juiste hoeveelheid water krijgt. In de meeste gevallen is dit terug te voeren op de zorg. Neem daarom contact op met DeCactusWinkel als je iets vreemds aan je cactus ziet. In veel gevallen kunnen wij u adviseren, zodat u daarna nog volop van uw cactus kunt genieten.

Andere producten kunnen binnen 14 dagen bedenktijd worden geretourneerd. Wel dient u binnen de 14 dagen bedenktijd eerst per e-mail contact met ons op te nemen. We kunnen je helpen met de retourinstructies, adres en verzendlabels.

U heeft na deze melding nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle meegeleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Het verschuldigde bedrag wordt binnen 14 dagen na aanmelding van je retour teruggestort, mits het product reeds in goede orde door ons ontvangen is. Voor meer informatie over annulering: Algemene voorwaarden op DeCactusWinkel.

De waardering van decactuswinkel.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 135 reviews.