10 Mini Echeveria Surprise Pakket

14,50

De potjes hebben een diameter van ∅ 5cm.

Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en €70 in België

Bestel voor €20 en krijg een GRATIS minicactus

Tevreden? Deel onze planten op social media!

In dit geweldige Echeveria Surprise Pakket ontvang je 10 mini Echeverias mix in 5cm potjes. De Echeverias die je ontvangt, kan je niet zelf kiezen. Het zal een verrassing zijn, maar maak je geen zorgen want bij de DeCactusWinkel hebben we alleen maar leuke plantjes. Dus gegarandeerd dat je blij zult zijn met de verassing. 

VERZORGING:

  Verlichting: Volle zon, halfschaduw.

Geef 1x keer per 2 weken water in de lente en zomer. De aarde moet volledig droog zijn voordat je weer water geeft. In de winter beschermen tegen lage temperaturen en geef zo min mogelijk water.

  Het is niet nodig om deze planten te bemesten, maar het is wel aan te raden om in het voorjaar eens per maand te bemesten met een specifieke voeding voor Euphorbias.

1 beoordeling voor 10 Mini Echeveria Surprise Pakket

  1. Rowena (geverifieerde eigenaar)

    Wij hebben 2x 10 stuks hiervan besteld (en 2x 10 van een ander voordeelboxje) en ze waren op een enkele van deze box na allemaal verschillend. Zo ontzettend leuk! Wij hebben ze gebruikt als bedankjes voor ons trouwen en vielen erg in smaak. Heel blij dat wij nog een paar over hebben om in ons eigen huis te zetten. Ze waren ook heel goed ingepakt. Ze zaten met meer dan 40 stuks in een grote doos en geen enkele was beschadigd. Ik vind het knap!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *