Beste cactusliefhebbers, The Cactus Shop is permanent gesloten. De website is nog wel beschikbaar om te zoeken naar plantinformatie.

Echeveria Black Prince 8cm

4,50

Dit potje heeft een diameter van ∅ 8cm.

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en €70 in België

Bestel voor €20 en krijg een GRATIS minicactus

Tevreden? Deel onze planten op social media!

Zonder iets over deze plant te weten, is de naam ‘Echeveria Black Prince’ alleen al voldoende om drama en verwachting op te roepen. Deze prachtige Echeveria heeft prachtige donkergroene, paarsachtige en bijna zwarte bladeren. Als je goed kijkt zie je een zweem van geelachtig groen in het midden van de rozet die zich naar de uiteinden van de bladeren uitstrekt.

De donkere kleur wordt intenser en donkerder bij meer blootstelling aan de zon. In de schaduw kan de plant groener worden. De bladeren zijn dik, sappig en breed met puntige uiteinden.

De Echeveria Black Prince produceert donkerrode bloemen die een opvallend contrast vormen met het donkere blad. Echeveria ‘Black Prince’ is een hybride van twee planten: Echeveria shaviana en Echeveria affinis.

VERZORGING:

  Verlichting: Volle zon, halfschaduw.

Geef 1x keer per 2 weken water in de lente en zomer. De aarde moet volledig droog zijn voordat je weer water geeft. In de winter beschermen tegen lage temperaturen en geef zo min mogelijk water.

Het is niet nodig om deze planten te bemesten. Wil je een plant met superkrachten? Bemest je plant een keer per maand in de lente met een specifieke voeding voor vetplanten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Echeveria Black Prince 8cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *